Ние сме колектив от специалисти, който полага високо квалифицирани медицински, психологически и духовни грижи за предотвратяване и облекчаване на страданието, както и подобряване качеството на живот на хора със сериозни и комплексни заболявания.

Хоспис „Парадайз” е място на радушно отношение и грижа за болни възрастни хора и неразделна част от системата за тяхното здравеопазване. В нашето отношение към пациентите се набляга на най-важните качества на живота – спокойствие, удобство и достойнство. Основната цел е контролирането на болката и други симптоми така, че пациента да е в добро съзнание и да се чувства уютно. На близките на пациентите се оказва необходимото съдействие и поддръжка.

За жителите на гр. София е разработена специална програма за обгрижване на възрастни и тежко болни хора в домашни условия. Услугата цели да се ускори възстановяването на пациенти след операция, както и предоставяне на качествена медицинска помощ на хората със затруднена мобилност в домашни условия.

Хоспис „Парадайз” разполага с всички необходими съоръжения за осигуряване на комфортен престой, медицински изследвания, третиране и профилактика, сервизни помещения и грижовен, деликатен, вежлив и високо квалифициран персонал.

 

 

Copyright © 2010 developer:DIMARINI designer:MANGASSARDI